Zoekt u een kapitein / schipper met EU kwalificatiecertificaat schipper (groot vaarbewijs A) voor een passagiersschip? Stop zoeken!

2019 09 22 kapitein passagiersschip bommelvaartZoekt u een kapitein / schipper met veel ervaring met horeca en passagiers? Stop dan met zoeken want u heeft hem gevonden.

Ik heb veel ervaring in de passagiersvaart. Van 2007 t/m 2015 heb ik een eigen rederij gehad en was actief in het meest luxueuze deel van de dagchartermarkt. Ook heb ik heel veel horecaervaring. Ik heb van 1979 tot 1992 een café, broodjeszaak, discotheek en restaurant gehad. Het gastheerschap is mij met de paplepel ingegoten en dat is voor een kapitein in de passagiersvaart heel erg belangrijk omdat ik als geen ander weet hoe belangrijk uw gasten zijn. Ik zal mijn uiterste best doen om ze allemaal rondom tevreden van boord te laten gaan. Tot nu toe is dat samen met elk nautisch en horeca team waar ik mee samenwerk altijd gelukt.

Ervaring met allerlei passagierschepen op allerlei vaarwateren

Ik word regelmatig ingehuurd om op allerlei passagiersschepen als kapitein met meer dan 12 passagiers te gaan varen. Met meer dan 12 betalende passagiers varen betekend dat de kapitein een Groot Vaar Bewijs moet hebben. Omdat ik EU kwalificatiecertificaat schipper (groot vaarbewijs A) heb mag ik op alle binnen wateren zoals meren, rivieren en kanalen van Europa varen. Ik heb inmiddels examen gedaan voor de 1e Strecke tot KM 806 van het Rijnpatent en ben geslaagd. Indien u regelmatig werk op de Rijn heeft dan ben ik bereid om de meer Rijnpatenten te gaan halen. Ik heb al de nodige vaarten op de Rijn gemaakt en vastgelegd in mijn Dienstenboekje.

Bel voor meer informatie 24/7 0031 629 608 608 of stuur een e-mail naar 

Tarieven voor het inhuren van een kapitein voor een passagiersschip vindt u hier

Uiteraard wilt u weten wat de kosten voor u zijn om een kapitein met EU kwalificatiecertificaat schipper (groot vaarbewijs A) in te huren

Op de pagina tarieven vindt u gespecificeerd wat mijn uurloon is en de bijkomende voorwaarden.

 

 

 

Kapitein te huur voor passagiersschip met alle nautische papieren

2015 07 22 kapitein passagiersschip te huur img2716Deze kapitein heeft de volgende nautische papieren:

  1. EU kwalificatiecertificaat schipper (groot vaarbewijs A) voor alle binnenwateren in Europa
  2. Radarpatent
  3. Marifooncertificaat
  4. BHV
  5. 1e Streck Rijnpatent tot Rheinberg KM 806

 

 

 

 

 

Contact kapitein Sjors Chamboné voor informatie betreffende varen op een passagiersschip

Bel en huur kapitein Sjors Chambone op 06-29 608 608 voor meer informatie of e-mail naar  of vul hier het contactfomulier in om deze kapitein in te huren.