Schipper te huur voor vrachtschip

Opmerkelijk
SU Updated Augustus 18, 2020
 
5.0 (1)
1070

Bent u op zoek naar een schipper voor uw vrachtschip? Stop met zoeken! Huur deze schipper in!

2015 02 03 schipper inhuren ms fenny1 img1817Er is een tekort aan schippers en stuurmannen in de binnenvaart met grootvaar bewijs. Ik help mee omdat tekort aan schippers / stuurmannen op te lossen door mijzelf te verhuren als schipper / stuurman voor op een vrachtschip.

Deze schipper / stuurman kunt u inhuren, is in het bezit van het GrootVaarBewijs A, Radarpatent, Waal / Rijnpatent, BHV en uiteraard het Marifooncertificaat. 

Ik heb ervaring op containerschepen, beunschepen, cementtankers, duwboten, olietankers, koppelverbanden, werkboten in waterwerken en bagger projecten. Ook ben ik niet te beroerd om mee te helpen om een kraan te bedienen.

Omdat ik een Waal / Rijnpatent heb kan ik als Stuurman met Patent op de Rijn meevaren zodat u in de continue (B) vaart met 1 personeelslid minder mag varen. Zie het artikel hieronder. 

 Zoekt u een schipper voor een vaste periode 

 Bij deze schipper is veel bespreekbaar. Mijn voorkeur zou zijn om vast 1 week in de maand op hetzelfde schip als schipper te varen. Maar afhankelijk van het werk en schip is 2 weken op en af ook bespreekbaar. Bel deze schipper op 06-29 608 608 en maak een afspraak met mij.  

Waarop en waar heeft deze schipper met GVB gevaren

Op zo'n beetje elk soort binnenvaartschip en vaarwater heb ik wel gevaren. Denk aan containerschepen, beunschepen, motortankschepen, cementtankers, werkschepen en pontons. Het meeste werk ging via het Nautisch uitzendburea Quo Vadis waar ik graag voor werk. Het waren vaarwateren in geheel Nederland, België en Duitsland. Denk dan aan de Rijn, Moezel en de Saar.

 

 

Wat is nu een Waal / Rijnpatent en welk voordeel heeft dit voor schepen in de B vaart op de Rijn

2017 01 14 schipper sjors msherkules9 img4936Bron: BLN-Schuttevaer

Het zogenaamde 'Waalpatent’ dat ik heb is eigenlijk het Nederlandse deel van de Rijn van km 1035,4 tot Spijk km 857,4 en kan gebruikt worden als 3e patenthouder op de Rijn om zo de exploitatie van het schip te verhogen. Eén en ander is alleen van toepassing in de (B) Continue vaart voor motorschepen en hechte samenstellen, Zie hiervoor art 3.15 en/of 3.16 in uw vaartijdenboek of in het RSP (Reglement betreffende het scheepvaartpersoneel op de Rijn)
Een voorbeeld:
U vaart met een motortankschip of containerschip (L > 86 m.) in de continue vaart. U kunt er voor kiezen om met 5 personen te varen (2x schipper, 1x stuurman en 2 matrozen) of met 4 personen (2x schipper, 1x stuurman met patent en 1 matroos) De stuurman moet dan in het bezit zijn van het Rijnpatent geldig op 1 strecke. Dat kan dan het zgn. 'Waalpatent’ zijn.

 

 

 

 

Contact met schipper met grootvaarbewijs

2019 12 02 groot patent schipperVoor meer informatie over het huren van een schipper met GVB belt u met Sjors Chamboné op 06-29 608 608, email naar  of vul hier het contactformulier in.

Bezoekers-beoordelingen

1 review
Algemene beoordeling
 
5.0
Werk en inzet
 
5.0(1)
Omgang Collega's
 
5.0(1)
Mag terug komen
 
5.0(1)
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Werk en inzet
Omgang Collega's
Mag terug komen
Commentaar
Snel een stuurman met patent nodig
Algemene beoordeling
 
5.0
Werk en inzet
 
5.0
Omgang Collega's
 
5.0
Mag terug komen
 
5.0
Wij hadden door omstandigheden snel een stuurman met patent voor ons motortankschip nodig. Na even zoeken op Google kwamen wij als snel de website van Sjors tegen en hij was ook direct beschikbaar. 's Ochtends gebeld en in de middag stond deze aardige schipper Sjors Chambone al met zijn auto op de autosteiger in Gorinchem klaar om mee te gaan naar Straatsburg waar wij moesten lossen. Op de terug weg hebben wij hem weer met zijn auto in Gorinchem afgezet. Hij heeft ons echt uit de brand geholpen en kunnen deze aardige schipper zeker aanbevelen.
V
Powered by JReviews