Tarieven inhuur / aflos schipper kapitein

Opmerkelijk
SU Updated Februari 03, 2020
 
0.0 (0)
2504

Dit zijn de huurtarieven om schipper / kapitein Sjors Chambone in te huren

Als u een schipper / kapitein met groot vaarbewijs A, radarpatent, Waal / Rijnpatent, marifooncertificaat en BHV certificaat wilt inhuren dan zijn er 2 mogelijkheden.

  1. Mijn uurtarief is € 35 exclusief BTW, kilometer- en reiskosten
  2. Mijn dagtarief is € 300 exclusief BTW, kilometer- en reiskosten en menage
  • Kilometer vergoeding € 0,27 excl. BTW per km of de kosten van het Openbaar Vervoer
  • Reistijd € 35,00 excl. BTW per uur binnen Nederland. Voor boekingen van meer dan 3 dagen vervalt de reistijd. De kosten reistijd buiten Nederland kunt u bij mij opvragen
  • Menage € 10,00 excl. BTW per dag is de vergoeding voor mijn eten en drinken wat ik zelf meeneem

2017 01 14 schipper sjors msherkules9 img4936Hier vindt u de kosten om een vracht- of passagiersschip van A naar B te laten varen

Voor vrachtschepen en passagiersschepen heeft u of u nu leeg of vol geladen bent een schipper / kapitein met grootvaarbewijs nodig. Als uw schip over  ruim water moet varen moet het zelfs grootvaarbewijs A zijn wat een schipper moet hebben. Deze schipper die u per dag kan huren heeft grootvaarbewijs A en het radarpatent zodat u bij mist niet stil hoeft te gaan liggen mits uw schip natuurlijk een inland radar installatie heeft.

Hier vindt u de huur kosten om een privé jacht / boot van A naar B te laten varen

Wilt u een privé schip of jacht door een betrouwbare en ervaren schipper ergens in Nederland of Europa naar toe laten varen en of ophalen dan kunt u het beste mij "Sjors Chambone" gaan praten. Ik maak vrijblijvend een offerte en bespreek met u de kosten en de mogelijkheden. Mede omdat hier maatwerk word geleverd weet u zeker dat een van uw dierbaarste bezittingen veilig op de bestemming aankomt. Afhankelijk van waar en wanneer kan ik u vast met de prijs blij maken. Indien nodig neem ik een matroos of 2e schipper mee die minstens net zoveel ervaring heeft en net zo zuinig op uw bezit is als op ons eigen bezit. 

Wilt u de reis zelf ook meemaken dan is daar natuurlijk over te praten. 

 

Nautische Algemene Voorwaarden Le Dada Rent B.V. 2020

Zoals de meeste goede bedrijven heeft ook Le Dada Rent B.V. (nautische) Algemene Voorwaarden die op 03-02-2020 weer zijn geactualiseerd en in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel Amsterdam zijn gedeponeerd. Uiteraard kunt u ze bij de Kamer van Koophandel op ons inschrijvingsnummer 124292 opvragen. Maar u kunt deze Nautische Algemene Voorwaarden Le Dada Rent B.V. 2020 ook hier downloaden zodat u van te voren weet wat de spelregels zijn als wij met elkaar in zee gaan. Denk bijvoorbeeld aan afbellen van onze opdracht om voor u te werken. In dat geval vindt u in onze Algemene Voorwaarden hoe lang u dit van te voren moet doen en wat de nog eventuele kosten zijn. Want als wij een opdracht aannemen dan blokkeren wij de agenda voor andere klanten en die klus kunnen wij niet meer aannemen als u onverwacht toch afzegt.

Wilt u meer weten over de kosten om een schipper / kapitein in te huren

Vul dan hier het contactformulier in of mail naar op of bel 24/7 met Sjors Chamboné op 06-29 608 608

Als u snel een kapitein of schipper wilt huren bel mij dan direct op 00 31 629 608 608 of ik beschikbaar ben. Ik lees niet elke dag de e-mail als ik aan het varen ben.

 

Bezoekers-beoordelingen

Er zijn nog geen bezoekers-beoordelingen voor deze listing.
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Werk en inzet
Omgang Collega's
Mag terug komen
Commentaar
Powered by JReviews